Neden Web Sitesi Sahibi Olmalısınız?

Yazar:

Öncelikle bir websitesi sizin dünyaya açılan pencerenizdir. Ve bir websitesi sayesinde aklınıza dahi gelmeyen avantajlara sahip olursunuz. Sitenizde yazdığınız yazılarla insanlara değer katarsınız, onların bilmediği bir şeyi öğretmiş olursunuz.

Sonra insanlarla etkileşim içerisinde olursunuz. Biri yazınıza yorum yapar, o yoruma karşılık belki yeni bir bilgi edinmek zorunda kalırsınız. Yorum yapan kişiyle kontak kurar, yeni bir arkadaşlığın temellerini atmaya başlarsınız. Bir bakarsınız ki bir yorumla başlayan süreç en iyi dostunuzu edinmenizle sonuçlanır. Olmaz olmaz demeyin, olmaz olmaz! :)

Kişisel Marka konusunda atılacak en önemli adımdır web sitesi. Her şeyin başlangıcıdır. İnsanlara değer sunabilmek, internette yer edinebilmek için atılması gereken ilk adımdır. Sonrasında her şey çorap söküğü gibi gelir. İnsanlar sizi websiteniz sayesinde tanır. Web sitenizde paylaştıklarınız merak uyandırır. Sizinle tanışmak isterler. Paylaşımlarınızın kalitesiyle güven elde edersiniz.

En iyi reklam kendinizin reklamıdır ve  kendinizin reklamını yapabileceğiniz en iyi ortamdır websiteniz.

Firmalar açısından baktığımızda yeni müşteriler kazanabilecekleri platformdur web siteleri. Ürünlerini sunabilirler, reklamlarını yapabilirler. Üstelik çok cüzi miktarlarda maliyetlerle... Katalog yaptırmak, broşür bastırmak maliyetli olabilir. Çünkü ürünlerin çeşitliliği arttıkça, yeni ürünler eklendikçe katalogun da yeniden basılması gerekir. Ama internet sitenizde oluşturacağınız kataloga her zaman ürün ekleyebilir, çıkartabilirsiniz. Birçok gereksiz maliyetten kurtulmuş olursunuz. Güzelim ağaçlarımızın da bir nebze korunmasına yardımcı olursunuz. 1 taşla 3 kuş:)

Bugün kurumsal firma imajının olmazsa olmazlarındandır websitesi. Eğer siz de firmanızı, prestijli firmalar arasında  görüyorsanız bir web sitesine ihtiyacınız olacaktır.

Ayrıca web siteniz sayesinde daha ciddi bir maile sahip olabilirsiniz; eyupder(at) gmail.com adresinden mail göndermek var info(at)eyupderdiyok.com.tr adresinden göndermek var. Şahsen 2. adresten gönderilen maili daha ciddiye alırdım. Aynı şey tabii ki firmalar için de geçerli. Gmail, hotmail adresinden mail atan bir firmayı neden ciddiye alayım ki? Üstelik bir web sitesi yaptırmanın maliyeti bu kadar düşükken!

İnsanlar bilgilerini, becerilerini paylaşmak ister. Övgü almak ister, sosyalleşmek ister, etkileşimde olmak ister. Yeni insanlar tanımak ister.

İşe alımlarda bile etkili unsurdur web sitesi. Şahsen ben böyle bir durumda websitesi olanı, sitesi üzerinden kendisini ifade edebilen bir kişiye öncelik verirdim. Gördüğünüz üzere gerek şahıslar, gerek firmalar açısından hayati bir unsur haline geldi websitesi.

Siz de bir websitesine sahip olarak internette yerinizi alın! 7*24 yanınızda olacağım!

Yazar Hakkında
Eyüp DERDİYOK
Independent Business Owner
Network Marketer

2 yorum → "Neden Web Sitesi Sahibi Olmalısınız?"

Unknown
26 Şubat 2012 09:19

aynen katılıyorum çok güzel bir yazı teşekkürler. benim sitem de işte bu http://kemalsunalfilmi.blogspot.com .. Bu benim dünyam

arefindemiss
27 Şubat 2012 02:46

:D Bir websitesi en azından, bir çok şey diyebilmektir :D

Yorum Gönder

Son Yazılar

Özgür Makalelerin Adresi: Neden Web Sitesi Sahibi Olmalısınız?.
Anarschi Hit Adam